Σοκ και θλίψη στο Αλιβέρι προκαλεί το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη στροφή του Ποντικού.
Σύμφωνα με το evima, κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν αυτοκίνητο- τζιπ με μηχανή στο Αλιβέρι Ευβοίας.
Από τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος με τη μηχανή, το δίκυκλο με τους δύο επιβάτες βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το δρόμο μέσα σε χωράφι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά η συνεπιβάτης.
Σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας και οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου.
Από την σφοδρή σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά.
Στο σημείο βρίσκεται η πυροσβεστική προκειμένου να σβήσει την πυρκαγιά και η αστυνομία.
Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στον κεντρικό δρόμο Αλιβερίου – Χαλκίδας με αποτέλεσμα η αστυνομία να έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων τα οποία παρακάμπτονται από παρακείμενες οδούς.
Εικόνα από το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα
