Quantcast
Μαρία Σαράποβα: Ελληνικό... σερβίς - Real.gr

Μαρία Σαράποβα: Ελληνικό… σερβίς

Η διεθνούς φήμης τενίστρια Μαρία Σαράποβα επέλεξε την Καρδαμύλη για να απολαύσει ειδυλλιακές καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον σύντροφό της Αλεξάντερ Γκιλκς και τον τριών ετών γιο τους.

Ερωτευμένη με τη μεσσηνιακή Μάνη δηλώνει η Μαρία Σαράποβα, η οποία απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στην ειδυλλιακή Καρδαμύλη. Η Ρωσίδα σταρ του τένις έχει βρει τον καλοκαιρινό της παράδεισο στην Ελλάδα και χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα στο πανέμορφο μεσσηνιακό χωριό.

Εκεί, μάλιστα, το περασμένο Σάββατο γιόρτασε και τα γενέθλια του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Αλεξάντερ Γκιλκς. Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της με φόντο το ελληνικό ηλιοβασίλεμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, η Μ. Σαράποβα είχε επισκεφθεί και το 2023 τη Μεσσηνία και είχε μείνει στο σπίτι του διάσημου συγγραφέα Πάτρικ Λι Φέρμορ, ο οποίος, μαγεμένος από την ομορφιά της περιοχής, έχτισε εκεί την κατοικία του και διέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του. Φέτος, δύο χρόνια μετά, η Μαρία εκδήλωσε την επιθυμία να επιστρέψει στην Καρδαμύλη για τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Στην εντυπωσιακή βίλα όπου ο Πάτρικ Λι Φέρμορ έζησε και έγραψε τα περισσότερα βιβλία του, εκεί όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας «Before midnight» με τον χολιγουντιανό σταρ Ιθαν Χοκ, η Μ. Σαράποβα απόλαυσε στιγμές με τους δύο άνδρες της ζωής της. Στην υπέροχη αυλή του σπιτιού, με το πλακόστρωτο από βότσαλα, κάτω από τον μακρύ διάδρομο με τις βυζαντινές καμάρες, η Μ. Σαράποβα, ο Αλ. Γκιλκς και ο τριών ετών γιος τους, Θίο, απολάμβαναν το πρωινό τους με ντόπια προϊόντα, φρεσκοζυμωμένο ψωμί με μέλι Ταϋγέτου και αβγά ημέρας.

Η παγκοσμίου φήμης αθλήτρια χάρηκε τα παιχνίδια με τον γιο της στην παραλία, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την κατοικία, αλλά και τις βουτιές με τον σύντροφό της στα καταγάλανα νερά. Σύσσωμη η οικογένεια έζησε μαγικές στιγμές ηρεμίας και τρυφερότητας, ενώ λάτρεψαν τη βόλτα με το σκάφος που έκαναν στις κοντινές ακτές.

Αγαπημένη στιγμή της 37χρονης τενίστριας είναι η ώρα του ηλιοβασιλέματος, ενώ λατρεύει την ομορφιά και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Ψηφίζει φανατικά τη μεσσηνιακή Μάνη, έχοντας βάλει πλέον την Καρδαμύλη πολύ ψηλά στη λίστα με τους αγαπημένους της προορισμούς.

4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR

Top Ειδήσεις