Η τυρόπιτα χωρίς φύλλο αλλά μόνο με νερό και αλεύρι είναι τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο γευστική. Στο χωριό μου, η γιαγιά μου την αποκαλεί «κουρκουτό», στην Αθήνα την ακούω ως «τεμπελόπιτα» ή «τυρόπιτα της τεμπέλας».
Η τυρόπιτα χωρίς φύλλο αλλά μόνο με νερό και αλεύρι είναι τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο γευστική. Στο χωριό μου, η γιαγιά μου την αποκαλεί «κουρκουτό», στην Αθήνα την ακούω ως «τεμπελόπιτα» ή «τυρόπιτα της τεμπέλας».