Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά του και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε τους γονείς του.
Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα υγείας του ο γνωστός σχεδιαστής λύγισε. Οταν δε, αναφέρθηκε στο σχόλιο του ραδιοφωνικού παραγωγού, Κώστα Γιαννακίδη, ο οποίος είπε στον αέρα της εκπομπής του «τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;», δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Ο σχεδιαστής ανέφερε ότι είναι ενα σοβαρό θέμα που απαχολεί πολύ κόσμο και πολλά παιδιά και πως δεν δέχεται να γίνεται χιούμορ πάνω σε αυτό. Είπε επίσης ότι μετά το σχόλιο του παραγωγού έχει δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα από γονείς που περιμένουν σε σειρά προτεραιότητας για να κάνουν τη συγκεκριμένη επέμβαση στα παιδιά τους.
Ο Κώστας Γιαννακίδης, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την ίδια εκπομπή, και ανέφερε τα εξής: «Άκουσα να μιλάει ο Βασίλειος Κωστέτσος και του έφυγε ένας λυγμός και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι δεν κατάλαβε καλά και εν μέρει τον δικαιολογώ γιατί αν δεν είναι ακροατής της εκπομπής δεν ξέρει το χιούμορ το οποίο κάνω. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τη στεναχώρια του και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι ο ίδιος μου είναι πάρα πολύ συμπαθής, τρέφω μεγάλο σεβασμό για την περιπέτεια υγείας του και εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έκανε χιούμορ πάνω στην αρρώστια κάποιων ανθρώπων».
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός συνέχισε λέγοντας «Εγώ ήθελα να δείξω την αντίθεση. Κάτι που θεωρούμε συχνά ευτελές ή φθηνό ή προσβλητικό, είναι στην πραγματικότητα η επιτομή του ευγενούς, αυτό που μας δίνει ζωή και σηματοδοτεί την πρόοδο. Συνεπώς, τον παρακαλώ πάρα πολύ να μην στεναχωριέται και να προσέχει πολύ περισσότερο την υγεία του. Δεν νομίζω ότι πρόσβαλα κάποιον για να του ζητήσω συγγνώμη. Ασφαλώς και το χιούμορ έχει όρια και φαίνεται ότι για κάποιους ανθρώπους όπως ο κ. Κωστέτσος -ευτυχώς είναι μόνος του, δεν διαπίστωσα από άλλους ανθρώπους να έχουν στενοχωρηθεί- το χιούμορ που έκανα εγώ υπερέβη τα εσκαμμένα».
Δείτε εδώ όσα έγιναν: