Quantcast
Μεταξύ μαΣ - Real.gr

Μεταξύ μαΣ

Περιήγηση στο γυαλιστερό, ορθογώνιο σύμπαν, με μικρές στάσεις σε ό,τι ιντριγκάρει, δικαιώνει ή προκαλεί

– «ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ είναι ένας πάρα πολύ παρεξηγημένος όρος», δήλωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Οσο παρεξηγημένα είναι το ξεκατίνιασμα, το trash και η μαζική έκθλιψη προσωπικοτήτων σε ανθρώπινες καρικατούρες.

– ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η άκριτη επιλογή των εκπομπών που παίζουν σε επανάληψη κατά την καλοκαιρινή ανάπαυλα. Εν μέσω καύσωνα, η ΕΡΤ πρόβαλε απόσπασμα του «Στούντιο 4» με τον Ορφέα Αυγουστίδη να δίνει συνέντευξη φορώντας ολόμαλλο πουλόβερ. Το μάτι μας έβγαλε τη μπέμπελη.

– ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ; «Εδώ είμαστε! Ελπίζουμε να σας βρίσκουμε με την πιο ωραία, δροσερή, καλοκαιρινή διάθεση!», αναφώνησε στην έναρξη της εκπομπής η Ιωάννα Μαλέσκου και έξω είχε 44 βαθμούς κελσίου.

– ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ να ξανακάνει κάποια στιγμή πρωινό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και εξήγησε: «Εγω έχω ανάγκη πάρα πολύ από χαρά. Αν ποτέ επιχειρούσα να κάνω πρωινό – και μπορεί να έχανα, δηλαδή να είναι λάθος η εποχή, να μη θέλει πια χαρά το πρωί- θα το επιχειρούσα μόνο και μόνο σαν ανάγκη τηλεθεατή. Και όχι σαν ανάγκη παρουσιαστή».

– «ΒΛΕΠΩ ότι σε αυτή τη ζωή είναι όλα ανάποδα. Αυτή η Γη είναι φτιαγμένη λάθος, για να μπορείς να εκπαίδευεσαι», φιλοσόφησε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης. Οταν δεν σου βγαίνουν τα κουκιά, φταίει το χωράφι…

– «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ δεν είναι ανθρωποκεντρική. Καθόλου. Ακρως οικονομική και τίποτα άλλο. Κι εκεί έρχεται η τέχνη, ως βάλσαμο, και κάνει τις δικές της προτάσεις», διαπίστωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

– ΠΡΙΝ καλωσορίσουν τον Τάκη Ζαχαράτο, στο «Καλοκαίρι παρέα» υποδέχτηκαν στο πλατό την Ελλη Κοκκίνου. Ετσι, όταν ήρθε η δική του σειρά να βγει σε ζωντανή σύνδεση, ο Τ. Ζαχαράτος είπε: «Μόλις άκουσα “Ελλη Κοκκίνου” νόμιζα ότι έπρεπε να έχω μεταμφιεστεί… Και σκέφτηκα “Δεν προλαβαίνω!”, αγχώθηκα, λέω “Πού είναι η καούκα; Πού είναι το τακούνι;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR