Quantcast
Διοικητικές αλλαγές στον Όμιλο Sani/Ikos - Real.gr

Διοικητικές αλλαγές στον Όμιλο Sani/Ikos

Η Sani/Ikos Group με Διευθύνοντες Συμβούλους και Co-Managing Partners, τους Ανδρέα Ανδρεάδη και Mathieu Guillemin Guillemin και Επίτιμο Πρόεδρο τον Σταύρο Ανδρεάδη, προχώρησε σε αναδιάρθρωση των τοπικών Διοικητικών Συμβουλίων των εταιρειών του Ομίλου που λειτουργούν σε Ελλάδα, Ισπανία, και Πορτογαλία.

Τα εκτελεστικά μέλη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων για τις εταιρείες του Ομίλου που λειτουργούν στην Ελλάδα  έχουν από 05.04.2024 ως ακολούθως:

ΣΑΝΗ ΑΕ: Πρόεδρος Alexander Schneider, Διευθύνοντες Σύμβουλοι Γεώργιος Αδάμ, Αθανάσιος Σπυριδόπουλος

IKOS Hotel Management ΑΕ: Πρόεδρος Nils Steinmeyer, Διευθύνων Σύμβουλος Αντώνιος Αβδελάς

IKOS ARIA ΑΕ: Πρόεδρος Thibaut Lenormand, Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτριος Τσάκλας

IKOS ODISIA ΑΕ Πρόεδρος Τιμολέων Αντωνάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Γεώργιος Σπανός

IKOS DASIA ΑΕ: Πρόεδρος Γεώργιος Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος Τιμολέων Αντωνάκης

IKOS OLIVIA ΑΕ: Πρόεδρος Alexander Schneider, Διευθύνουσα Σύμβουλος Μαρία Κορομηλά

IKOS OCEANIA ΑΕ: Πρόεδρος Μαρία Κορομηλά, Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτριος Λεβέντης

IKOS KISSAMOS ΑΕ: Πρόεδρος Φίλιππος Ανδριόπουλος, Διευθύνουσα Σύμβουλος Ελένη Τσιάμη

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Sani/Ikos συνεχίζει το φιλόδοξο επενδυτικό του πλάνο για την ανάπτυξη και την επέκταση των εμπορικών σημάτων Sani Resort και Ikos Resorts σε δημοφιλείς παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Μεσογείου, συμβάλλοντας στη στήριξη των τοπικών οικονομιών και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην ευρύτερη περιοχή.

Σχετικά με τον Όμιλο Sani/Ikos

Ο Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, δυναμικά αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος, με συγκροτήματα πολυτελείας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου.  Μέσω των εμπορικών σημάτων του Sani Resort και Ikos Resorts, αναπτύσσει και λειτουργεί πάνω από 3.450 δωμάτια και σουίτες σε 12 ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα και την Ισπανία, τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως. Ο Όμιλος έχει εξασφαλίσει νέα επενδυτικά έργα δυναμικότητας σχεδόν 1,000 δωματίων, σουιτών και βιλών για την επέκταση της μάρκας Ikos στην Ελλάδα (Κρήτη) και την Πορτογαλία (Αλγκάρβε), ενώ νέοι προορισμοί βρίσκονται στα σχέδια. Στόχος του Ομίλου Sani/Ikos είναι να συνεχίσει την ανάπτυξη των εμπορικών σημάτων Sani Resort and Ikos Resorts στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία στους επισκέπτες του και δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης για τους ανθρώπους του, σημαντικά οφέλη για τα οικοσυστήματα που περιβάλλουν τα ξενοδοχεία του, αλλά και αξία για τους μετόχους του. Πρωτοπόρος σε θέματα βιώσιμου τουρισμού, ο Όμιλος έχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο στρατηγικό πλάνο αειφορίας (ESG), ενώ είναι μέλος του  Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τις επιχειρήσεις (UN Global Compact).

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.saniikos.com/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR

Top Ειδήσεις