Quantcast
Ισπανία: Ο Γκριεζμάν «εκτέλεσε» την Σοσιεδάδ από τα 11 βήματα - Real.gr

Ισπανία: Ο Γκριεζμάν «εκτέλεσε» την Σοσιεδάδ από τα 11 βήματα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με το 2-1 επί της Σοσιεδάδ πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κρίσιμη νίκη για τις φετινές επιδιώξεις πέτυχε σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 επί της Σοσιεδάδ στο «Μετροπολιτάνο», για την 9η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με τους τρεις αυτούς βαθμούς πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λίνο στο 22ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι Βάσκοι με τον Ογιαρθάμπαλ (73') και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία ο Γκριεζμάν με πέναλτι χάρισε τη σπουδαία νίκη στους Μαδριλένους.

Νωρίτερα, ήταν καλύτερη η Λας Πάλμας και νίκησε στην έδρα της Βιγιαρέαλ με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη μέτρια απόδοση του «κίτρινου υποβρυχίου» και το βύθισαν στον «πάτο» της βαθμολογίας με τα γκολ των Κόκο (45') και Καρντόνα (51' πεν.), ενώ η Βιγιαρεάλ μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ζεράρ Μορένο. 

Οι γηπεδούχοι, αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, αγωνίστηκαν με τους: Γιόργκενσεν, Φόιτ, Αλμπιόλ (66' Ακχομάτς), Μαντί, Πεντράθα (58' Α. Μορένο), Καπουέ, Παρέχο, Πίνο (46' Μοράλες), Τρινκέιρος (75' Ζ. Μορένο), Ντίαζ (58' Φεμένια) και Σόρλοτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR

Top Ειδήσεις