Η ανοδική πορεία της Τζένοα επιβεβαιώθηκε και το βράδυ του Σαββάτου, όπου η ομάδα της Γένοβα επικράτησε με 2-1 της Νάπολι και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.
Ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του στην 4η νίκη της ομάδας του Μπαλαρντίνι ήταν ο βετεράνος Γκόραν Πάντεφ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Κώστας Μανωλάς ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα των «παρτενοπέι», αλλά αντικαταστάθηκε από τον Ραχμάνι στο 69ο λεπτό.
Η Γιουβέντους επικράτησε στο ντέρμπι κόντρα στη Ρόμα (2-0) και πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της την ομάδα της Ρώμης. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο Τορίνο (13') και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρότζερ Ιμπάνιεθ με το αυτογκόλ που πέτυχε στο 70ο λεπτό.